Witteveen groenprojecten en advies is hét onafhankelijke adviesbureau op gebied van (openbaar) groen, natuur en landschap. Wij zijn hoofdzakelijk actief in het noorden van Nederland, maar ons werkgebied breidt zich steeds verder uit naar het zuiden. Duurzaamheid, inspiratie en innovatie zijn onze sleutelwoorden voor het leveren van kwaliteit. Door inspirerende en innovatieve ideeën om te zetten in duurzaam beleid willen we allerlei opdrachtgevers enthousiast maken voor nieuwe ontwikkelingen binnen de groensector. Betrokken, flexibel, creatief en betrouwbaar zijn competenties die vanzelfsprekend zijn.

Wij bieden beleid, beheer, visie voor de toekomst, projectcoördinatie, extra mankracht en advies. Dit alles op het gebied van groen, natuur en landschap en bijbehorende wet en regelgeving. Benieuwd naar onze projecten? Neem snel een kijkje op onze website www.witteveenadvies.nl

Heb jij affiniteit en passie voor natuur, landschap, ecologie, biodiversiteit en klimaatadaptatie? En vind je het leuk om projecten te leiden of hierover te adviseren? Wil jij je natuur & groenkennis omzetten in kwalitatieve en praktijkgerichte advies,- beheer- en beleidsplannen voor gemeenten, waterschappen, provincies en andere groenorganisaties? Neem dan contact met ons op via info@witteveenadvies.nl en kom met ons in gesprek! Wij zijn altijd op zoek naar versterking, ook stagiaires!

Vacature: Projectleider/adviseur groen & natuur