VanWestreenen Adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in de milieu-, bouw- en ruimtelijke ordeningswetgeving voor de Agrarische sector en Food & Industries. Vanuit onze kantoren in Lunteren, Lichtenvoorde en Tubbergen helpen wij ondernemers in het buitengebied en industrieterreinen door de wirwar van wetten en regels.

Onze adviseurs, bouwkundigen en tekenaars doen dat bijvoorbeeld door het aanvragen van een Omgevingsvergunning (bouwen en milieu), het aanvragen van vergunningen Wet natuurbescherming of het begeleiden van een bestemmingsplanwijziging.

Bij VanWestreenen hebben we alle disciplines op het gebied van milieu, bouw en ruimtelijke ordening in huis om een compleet en integraal advies te geven.

Wij zijn dagelijks in de wet- en regelgeving op zoek naar oplossingen om het beste te bereiken voor onze klanten.

Waarom wij dat doen? Omdat we ons nauw verbonden voelen met de Agrarische sector en Food & Industries en het belangrijk vinden dat ondernemers in deze sector alles eruit halen wat erin zit!

Wil jij ook boeren helpen bij hun toekomstperspectief? Kom dan bij ons werken!

Inhoud workshop: Help jij mee om het buitengebied een stukje mooier te maken?In deze workshop geven we een inkijkje in het werk van onze agrarische adviseurs. Wat doen ze zoal en wat maakt hun werk leuk en afwisselend? Hoe begeleiden ze onze (boeren)klanten door de wirwar van regels en hoe belangrijk is participatie met de omgeving nou eigenlijk?Nieuwsgierig? Meld je dan aan voor de workshop!

Meld je hier aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.