Jouw carrière in de buitenruimte begint hier!

Van Doorn is altijd op zoek naar studenten en nieuwe collega’s die enthousiast zijn om het vak te leren. Tijdens jouw stage, afstuderen of in je nieuwe baan draag jij jouw steentje bij aan onze missie: een duurzame, mooie en veilige buitenruimte voor iedereen.

 

Of je nu stage loopt, afstudeert of bij ons in dienst komt Van Doorn biedt jou een gevarieerd takenpakket en begeleiding door onze enthousiaste en ervaren medewerkers. Kortom: jouw carrière in de buitenruimte begint bij Van Doorn!

 

Wie wij zijn

Van Doorn zet zich al ruim 55 jaar in om de buitenruimte voor iedereen duurzaam, mooi en veilig te houden. Wij vormen en onderhouden terreinen, wegen en groenvoorzieningen en passen nieuwe en duurzame ontwikkelingen toe.

 

Binnen ons totaalpakket aan dienstverlening zoeken wij voor elke vraag een pasklare oplossing: Ontwerp & Advies, Uitvoering & Inrichting, Beheer & Onderhoud, Innovatie & Verduurzaming. Of je nu zoekt naar snelle oplossingen voor de korte termijn of duurzame oplossingen voor de lange termijn. Van Doorn staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor onze opdrachtgevers.

 

Kijk voor de mogelijkheden en vacatures op vandoornbuitenruimte.nl/werken-bij of neem contact met ons op via opleidingen@vandoornbuitenruimte.nl.

Vacature: Technisch adviseur

Inhoud workshop: Hoe jonge mensen complexe vraagstukken oplossen

Van Doorn is niet alleen aannemer die uitvoert wat de Opdrachtgever opdraagt, bij moderne contractvormen is er steeds meer ruimte om Opdrachtgevers te adviseren ten aanzien van inrichtingsvragen. In deze workshop presenteren wij 2 cases die door jonge medewerkers Van Doorn zijn uitgewerkt binnen een onderhoudscontract voor een provincie. In de workshop laten zij zien hoe zij een complex en multidisciplinair vraagstuk in de buitenruimte hebben geanalyseerd en opgelost. Het gaat om:

1. Het verbeteren van 8 aansluitingen op 1,2 km provinciale weg – balanceren tussen veiligheid en bereikbaarheid

2. Het herinrichten van een berm die veelvuldig overreden wordt – balanceren tussen verkeersveiligheid en biodiversiteit

Naast het presenteren van de inhoud van de cases laten we zien hoe onze medewerkers steeds meer adviseren over inrichting, beheer en management van de openbare ruimte. Een rol waar Opdrachtgevers in toenemende mate ruimte voor geven en waarderen.

Meld je hieronder aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.