DOE MEE MET HET MEEST DYNAMISCHE TEAM IN DE KOFFIE-INDUSTRIE

Ons bedrijf heeft in Nederland, Europa en Azië een geweldig team van mensen die begrijpen dat succes het resultaat is van betrokkenheid, passie en gedrevenheid voor onze koffie en de klanten. Om continue groei in kwaliteit en prestaties te realiseren, investeren we fors in koffie-innovaties en daarmee ook in onze medewerkers. Van product- en technische trainingen tot het verbeteren van persoonlijke vaardigheden: iedere medewerker werkt in een uitdagende internationale werkomgeving boordevol innovaties en techniek.

Jaarlijks besteden onze medewerkers in Nederland gemiddeld 10.000 uren aan instructie, opleidingen, trainingen en persoonlijke ontwikkeling. Dit alles samen met een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden vastgelegd in een moderne CAO.

We zorgen ervoor dat alle medewerkers bekend zijn met hun persoonlijke doelen, dat meningen worden gehoord en dat iedereen een ontwikkelplan heeft. Met volop ruimte voor plezier en ontspanning dankzij de vele georganiseerde activiteiten.

Uit het 2021 onderzoek van Duo Market Research blijkt dat UCC medewerkers tevreden zijn over UCC, betrokken zijn en trots zijn op dit mooie familiebedrijf. Medewerkers waarderen het werken bij UCC met een 7,8.

Vacature: Junior proces engineer food