Snoek Puur Groen is een belevingsgericht en verbindend groenbedrijf met oog voor wat de natuur ons te bieden heeft. Met onze innovatieve, duurzame en circulaire werkwijze willen we een inspiratiebron zijn in groen in de breedste zin van het woord. We zijn niet bang om te experimenteren, we durven te veranderen en staat open om te leren. Wij bieden de beste werkomgeving voor mensen die onze passie delen en samen bieden we onze stakeholders de ongekende meerwaarde van puur groen. Zo werken we aan een gezonde en groene toekomst voor iedereen.

Snoek Puur Groen is actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Hoe groot of hoe klein de wensen voor tuin of buitenruimte ook zijn, wij realiseren het. Een tuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden is onze passie. De wens van de klant komt terug in creatieve ontwerpen die naast inspirerend, ook duurzaam zijn. Want we denken graag mee en komen met nieuwe toepassingen en slimme oplossingen, zoals een groen dak, levende tuinen of circulair groen.

Groene oplossingen die zorgen voor meer ontspanning én inspiratie, maar ook voor meer biodiversiteit en minder uitstoot. We maken van elke tuin of buitenruimte een plek om te genieten van de geuren, kleuren en geluiden van de natuur.

Vacature: Technisch tekenaar/3D-ontwerper

Inhoud workshop: Duurzaamheid als rode draad in het ontwerp

Snoek Puur Groen heeft van visiefase tot en met de uitvoeringsfase alle kennis in huis. We laten graag zien hoe wij duurzaamheid daarin toepassen. En hoe de realiteit van de praktijk kan verschillen van de theorie tijdens de studie.

Meld je hieronder aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.