Wij willen onze regio een stukje mooier maken! Als omgevingsdienst werken we daar iedere dag aan. Zodat inwoners en ondernemers in een veilige, schone en duurzame leefomgeving kunnen wonen, werken en recreëren. Nu en in de toekomst.

 

We behandelen meldingen, verlenen vergunningen en voorzien inwoners en bedrijven van advies over diverse milieuthema’s. Met toezicht en handhaving controleren we of bedrijven zich aan de milieuregels houden. In alles wat wij doen dragen we bij aan een veilige en schone leefomgeving. Dat is onze missie!

 

Onze werksfeer is informeel en we helpen elkaar graag. Bij de Omgevingsdienst Groningen (ODG) is er aandacht voor wie je bent, wat je doet, wat je kunt en hoe je verder kunt groeien.

 

Meer weten over hoe het is om bij de ODG te werken? Dat kunnen onze collega’s je het beste vertellen! Maak kennis met onze collega’s en hun betekenisvolle werk!

 

Tip! In ons werk zoeken we regelmatig de samenwerking op met de collega-omgevingsdiensten in Friesland (FUMO) en Drenthe (RUD Drenthe). Neem ook een kijkje bij hun workshops over de thema’s Bodem en Geluid!

Vacature: Nieuwe collega’s

Inhoud workshop: ‘Ogen in de lucht’

De ODG controleert of bedrijven zich aan milieuregels houden. Met behulp van drones hebben we nu ook ogen in de lucht! Wanneer zetten we drones in en wat kunnen we met de data? In de workshop Ogen in de lucht vertellen Mauricio en Robin over hun rol als Toezichthouder en Vergunningverlener Milieu. Daarnaast neemt Toezichthouder én drone-piloot Mark je mee in de mogelijkheden van de inzet van drones bij ons werk. Zien we je online?

Meld je hieronder aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.