Een duurzame, winstgevende en aangename toekomst voor een melkveehouder door robotisering, engineering en boerenkennis te combineren, daar geloven we in.

 

Dat begon ruim 70 jaar geleden met een droom van twee broers in Maassluis, sindsdien zijn we innovatieve koploper in geautomatiseerde systemen voor melkveehouders over de hele wereld. Met 1.600 gespecialiseerde professionals werken we constant aan nieuwe agrarische revoluties. Dan doen we nog steeds vanuit onze Campus in Maasluis, het gebouw met de hoogst haalbare duurzaamheidsprestaties van Nederland, maar ook wereldwijd. Met als doel, melkveehouden voor een volgende generatie (ook) interessant te maken.

 

Werken bij een wereldleider in de agrarische sector betekent farmer first of nog beter, cow first. Door mens, diergezondheid en technologie aan elkaar te koppelen, zorgen we dat de melkveehouder 24-uur per dag inzicht heeft in de gezondheid van het bedrijf én zijn koeien. Begrijpen wat een melkveehouder beweegt en welke impact wij hebben, daar komen we achter door samen met de melkveehouder in de stal te staan.

 

Het boerenbedrijf en ondernemerschap zit in ons familie DNA. We maken melkrobots, automatische voersystemen en weten alles over de optimale stalinrichting en diergezondheid. We durven stiekem wel te zeggen dat we de grootste producent van industriële robots in Nederland zijn, hoe kan het ook anders met ruim 1.600 levende patenten en onze positie in de lijst van meeste patentaanvragen.

Bij Lely creëer je de toekomst van de agrarische sector, daar zijn we trots op.

Vacature: Specialist Farm Management Support Systems & Data