Monumenten in het groen

 

Wanneer bezocht jij voor het laatst een monument? Dat mag een park zijn, maar ook een klooster of een kasteel of een landgoed. En hoe was voor jou die ervaring?

 

Wij zijn dagelijks met monumenten bezig. Monumenten behoren tot het DNA van onze woon- en werkomgeving. Zowel de groene monumenten zoals tuinen en parken, maar ook de rode monumenten… de gebouwen, zoals kastelen, kloosters, kerken en boerderijen.

 

Wij zijn Klement Rentmeesters.

Onze liefde voor monumenten en landgoederen zit diep. We wonen, werken en léven in monumenten. Het is onze lotsbestemming om dit moois te vitaliseren en te behouden voor de toekomst.

 

Daarom adviseren wij over beheer, onderhoud en herbestemming van monumentale panden en landgoederen, ontwikkelen nieuwe functies, verbeteren exploitaties en verzorgen de aan- en verkoop van monumenten.

Daarbij werken we exclusief voor eigenaren. Vanuit onze specialistische kennis van wetten, regels en subsidies adviseren we hen proactief over kansen en mogelijkheden voor vitalisering.

 

Bij ons werk je in een team met ca. 20 professionals. Allen met een passie voor erfgoed. Het team bestaat uit erfgoedspecialisten, makelaars en rentmeesters, landschappers, een adviseur ruimtelijke ordening en een architect. No nonsens mentaliteit, handen uit de mouwen.

 

Lekker zelfstandig werken en iedere dag is weer anders. Ga je met ons mee?

 

Meer weten? Onlangs verscheen dit artikel in het VVA.A magazine:
https://www.vva-aristaeus.nl/liefde-voor-monumenten-en-landgoederen/

Vacature: diverse functies

Inhoud workshop: Erfgoed: ga je met ons mee?

Vitaliseren van landgoederen en erfgoed: zowel groene monumenten als tuinen en parken, maar ook de rode monumenten zoals kloosters, kastelen en boerderijen.

Meld je hieronder aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.