Informatie voor bedrijven

Informatie voor bedrijven en organisaties

In Nederland bestaan maar weinig hogescholen met een eigen vereniging voor afgestudeerden en studenten. VVA Aristaeus is dé vereniging voor oud-studenten van Van Hall Larenstein. De basis voor deze unieke vereniging is al in 1905 gelegd. Door het netwerk van professionals – van junior tot senior – en nieuw aanstormend talent is de vereniging interessant om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

  

Sponsoring

Sponsoring kan op diverse manieren. Bijvoorbeeld advertenties/advertorials/vacatures in:

  • VVA-A Magazine (3x per jaar). Voor de Carrièredagen in Velp en Leeuwarden brengen we speciale uitgaven uit met een extra hoge oplage. Velp: ca 16.000 adressen; Leeuwarden: ca 10.000 adressen;
  • VVA-A ezine (3x per jaar): een digitaal magazine, interessant voor onder meer vacatures en bedrijfsfilmpjes;
  • digitale nieuwsbrief: hier worden bijvoorbeeld activiteiten en ontwikkelingen gecommuniceerd;
  • afstudeergids: deze gids wordt tijdens de diplomering aan de pasafgestudeerden uitgereikt. Een ideaal moment om uw bedrijf/organisatie onder de aandacht te brengen bij jong talent en een mooie gelegenheid om afgestudeerden te feliciteren;
  • deze website met leden-community: op deze website zoeken leden en geïnteresseerden informatie. Het is een uitgelezen platform om elkaar te zoeken, te vinden en te verbinden! Hier kunnen ook blogs/vlogs van werkzame alumni of afstudeerders uit uw bedrijf, video’s, lezingen en rondleidingen door alumni of bedrijfspitches worden gepresenteerd.

 Vraag naar de mogelijkheden voor advertenties/advertorials en sponsorpakketten bij advertentiebureau Medialijn bv, T 0314-763735, Sandra Hepping

 

Carrièredagen

Twee keer per jaar organiseert VVA Aristaeus een Carrièredag: Leeuwarden (januari) en Velp (oktober). Daar kunt zich u als bedrijf of organisatie presenteren aan studenten en afgestudeerden. Vanwege Corona zijn we aan het bekijken hoe we hier de komende carrièredagen mee omgaan. Wilt u meedenken? 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We zoeken graag de verbinding!

 

Activiteiten/presentaties

Heeft u als alumnus van hogeschool Van Hall Larenstein een mooi idee voor een excursie, lezing, blog of een andere interessante activiteit voor studenten en alumni-leden?

Laat het ons weten!

 

Donateurschap

Is uw bedrijf of organisatie werkzaam in de sectoren van de hogeschool Van Hall Larenstein of Helicon MBO Velp, dan kunt u donateur worden. Vraag naar de mogelijkheden bij Els Themmen via contact of stuur haar direct een e-mail of een belletje op 026-3695725.