Wij zijn HuizingHarvestInternationaal agrarisch werk.   

 

Het HuizingHarvest product support team werkt aan projecten in opdracht van machinefabrikanten en gebruikers, daarnaast kun je bij ons terecht voor een permanente of tijdelijke baan in het buitenland.

Onze afdeling HuizingHarvest Projects biedt voornamelijk ondersteuning aan fabrikanten van landbouwmachines met assemblage, updates, modificaties en optimalisatie van machines. Het optimaliseren van machines doen wij ook voor grootschalig akkerbouwbedrijven, die helpen wij met het opzetten van hun zaaimachines, combines, spuiten etc. Tevens geven wij trainingen aan de chauffeurs. Naast HuizingHarvest Projects helpen wij mensen aan agrarisch werk in het buitenland via ons online job board Global AG Jobs, hier vind je internships en traineeships voor studenten, permanente functies in de akkerbouw en landbouwmechanisatie en we verzorgen seizoenswerk. Uiteraard bieden wij voor onze internationale werkzaamheden de service die nodig is voor het verkrijgen van een visum.

 

Ga direct naar alle vacatures >

 

HuizingHarvest is actief in meer dan zeventig landen. We hebben twee vestigingen; een hoofdkantoor met werkplaats in Nederland (Emmen) en “HPA World” onze vestiging in Australië (Melbourne). Voor ons seizoenswerk zijn wij voornamelijk actief in Europa, America, Canada en Australië. Ons product support team is voornamelijk actief in Europa, het voormalig Oostblok en Australië.

 

Mocht je geïnteresseerd zijn geraakt in HuizingHarvest of internationaal agrarisch werk, volg ons dan op Facebook, LinkedIn en Instagram. Tevens beheren wij de LinkedIn-groep “Agricultural Job opportunities” dat is een wereldwijde community waarin internationale vacatures in de landbouw worden gedeeld.

Vacatures HuizingHarvest

Inhoud workshop: Een internationale carrière opbouwen.

Wil je weten welke mogelijkheden je hebt om bij ons een internationale carrière op te bouwen? Neem dan deel aan de interactieve workshop. Door middel van een quiz komen we er samen achter waar jouw interesses liggen!

Meld je hieronder aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.