Wie zijn wij?

Geofoxx is een succesvolle dienstverlener voor milieuvraagstukken met kantoren in Gouda, Oldenzaal en Tilburg. Een slagvaardige en enthousiaste organisatie waarin samenwerken centraal staat. Regionaal verankerd én landelijk actief. Letterlijk en figuurlijk altijd bereikbaar!
Geofoxx is actief in de expertisegebieden Bodem, Water & Klimaat, GIS & Data, Gezondheid en Ecologie & Biodiversiteit. Om deze ambitie vorm te geven zijn vijf marktteams actief. Zij werken voor waterschappen, provincies, gemeenten, aannemers en het bedrijfsleven.

 

Wat doen wij?  

Overal waar een ‘schop in de grond gaat’ ondersteunen wij onze opdrachtgevers om tot een goed werkplan of ontwerp te komen. Denk hierbij aan het in kaart brengen voor alle hergebruikmogelijkheden bij een rioolreconstructie, bijvoorbeeld het asfalt, eventuele fundatielagen, grond en vrijkomend grondwater ten tijde van bemalingswerkzaamheden. We hebben daarbij een eigen ‘veldwerkteam’ waarmee we dergelijke zaken zelf ‘in het veld’ onderzoeken. Ook adviseren wij bij de ontwerpen van bouw- en herontwikkelingen van woongebieden. Een voorbeeld hiervan zijn waterhuishoudkundige plannen. Hierbij dimensioneren wij het watersysteem en houden wij rekening met de klimaatveranderingen in de toekomst. Zo moet water langer vastgehouden worden in de zomer, maar ook geborgen kunnen worden in de natte winters. Daarbij kan het ook voorkomen dat er ecologische vraagstukken naar voren komen. Ook dit pakken wij op om de klant te adviseren en hierin verder te begeleiden. Kortom, integraal denken én handelen!

 

Wordt jij hier enthousiast van? Kijk dan eens op onze site of LinkedIn naar onze projecten. We zien jou graag tijdens onze workshop.

 

Geofoxx, aangenaam!

Vacature: Junior Adviseur

Inhoud workshop: Waterhuishouding, bodem en ecologie.

Wil je meer weten over waterhuishouding, bodem of ecologie binnen herontwikkelingsprojecten van Geofoxx? Meld je dan nu aan voor onze interactieve workshop waarbij we dieper ingaan op infiltratievoorzieningen, adviesgerichtheid en inrichtingswensen van gemeenten, waterschappen en provincies.

Tot snel!

Rob Rekveldt & Jesse Hermens

Meld je hieronder aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.