ForFarmers produceert voer voor rundvee, varkens en pluimvee in zowel de gangbare als de biologische veehouderij. En dat klinkt eenvoudiger dan het is. Want vergis je niet: in zo’n ogenschijnlijk simpel brokje zit heel veel kennis, onderzoek en innovatie verstopt. Zaken waar wij als onderneming veel in investeren.

‘Je bent wat je eet’ geldt ook voor dieren. Voer is van grote invloed op de gezondheid, het welzijn en de productiviteit van de dieren. En op de smaak en kwaliteit van de producten die zij voortbrengen. Voer is dus ook zeer bepalend voor het resultaat van de veehouder. En daarmee voor diens toekomstperspectief.

 

For the Future of Farming

Daarom werken onze specialisten intensief samen met onze klanten. Daarom bieden wij een breed palet aan voeders en voeroplossingen en doen we daar ook veel onderzoek naar. Daarom investeren we veel in de kennis van onze medewerkers en de ontwikkeling van hulpmiddelen. Zo bieden wij onze klanten concreet resultaat: een beter rendement, een gezondere veestapel en een hogere efficiëntie.

Op deze wijze zet ForFarmers zich in ‘For the Future of Farming’: voor de continuïteit van het boerenbedrijf en voor een financieel gezonde agrarische sector die nog vele generaties een duurzame rol zal spelen in de maatschappij.

 

Onze visie

ForFarmers is met 27.000 klanten en vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Polen en het Verenigd Koninkrijk marktleider binnen de Europese diervoedersector. In de agrarische sector hebben wij voortdurend te maken hebben met veranderingen en eisen op het gebied van duurzaamheid, wetgeving en klantbehoeften. Tegelijkertijd groeit de vraag naar dierlijke eiwitten in de wereld, wat leidt tot meer productie in regio’s buiten ons huidige werkgebied. Dit vraagt om innovatieve en duurzame voeroplossingen en adviezen op het boerenerf.

 

Onze missie

Onze missie – For the Future of Farming – is om die reden relevanter dan ooit: wij werken zij aan zij met veehouders zodat zij succesvol op een duurzame wijze gezonde voeding kunnen produceren.  Het is onze belofte aan agrarische ondernemers om samen met hen te werken aan hun lange termijnsucces en dat van de agrarische sector als geheel.

 

Onze strategie

In het licht van For the Future of Farming moeten we continu werken aan kennisontwikkeling en schaalvergroting. Daarom ligt onze focus op het versterken en uitbreiden van onze kernactiviteiten en oriënteren we ons op kansen in verschillende groeimarkten. Om dit te bereiken hebben we onze strategie Build to Grow 2025 ontwikkeld.

Inhoud workshop: For the Future of Farming

Het blijft enorm interessant hoe een koe van gras melk maakt:

Kortom wil je meer weten over, koeien, ForFarmers, voer en mest? Volg dan onze workshop, dan vertellen we je graag de rest!

Meld je hieronder aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.