Bovenstaande video is Engels ondertiteld. Wil je de video bekijken met Nederlandse ondertiteling? Klik dan op deze link.

Vacature: Junior Seed Production Specialist

Inhoud workshop: De loopbaan van Dave Mol: van onderzoeken in het lab tot aan grootschalige zaadproducties coördineren in de velden van Vietnam

De carrièremogelijkheden binnen Enza Zaden en de kansen die gegeven worden aan werknemers zijn omvangrijk. Het laat zien dat de kwaliteiten en wensen van de werknemers gehoord worden. Graag neem ik jullie mee door mijn ontwikkeling binnen Enza Zaden!

Ik ben begonnen als onderzoekend stagiair in een zaadgezondheidslaboratorium met als hoofdvraag: Hoe kunnen wij zo snel mogelijk een bacterie op het zaad detecteren die desastreus is voor commerciële vruchtproducties? Vervolgens een carrièreswitch van supervisor op een snelgroeiende afdeling, die met innoverende imaging-technieken en artificial intelligence zaadkwaliteit kan meten en sorteren, naar de afdeling Zaadproductie waar ik internationaal grootschalige zaadproducties coördineer.

Meld je hieronder aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.