Held in het veld(werk)?

Bij Enviso Ingenieursbureau start je carrière altijd in het veld. Met opgestroopte mouwen en je poten in de klei! Zo doe je veel praktijkervaring op binnen diverse en uitdagende projecten op het gebied van bodem, milieu, grond- weg- en waterbouw en duurzaam bodembeheer.

 

Oplossingsgericht, no-nonsense en korte lijnen.

De drie krachtige kernwaarden van Enviso Ingenieursbureau op basis waarvan we al sinds onze oprichting in 1994 werken. Daarmee onderscheiden we ons ten opzichte van andere ingenieursbureaus. Voor vrijwel ieder project bieden wij snelle en kostenefficiënte oplossingen. We zijn praktisch én klantgericht. Deze mix wordt door onze collega’s én opdrachtgevers als zeer prettig ervaren.

 

Geen dag hetzelfde.

Ons professionele en vakkundige team gaat bij ieder project enthousiast en grondig te werk. Of het nu gaat om projectmanagement, het opstellen van een saneringsplan, het ontwerpen voor civieltechnische werken of de aanvraag van een vergunning: wij doen het allemaal! En dat betekent voor jou veel kansen en persoonlijk doorgroeimogelijkheden.

Wij begeleiden projecten van idee tot oplevering, maar kunnen ook een specifiek onderdeel van het traject voor onze rekening nemen. Bij Enviso Ingenieursbureau is geen dag hetzelfde.

 

Enviso profielcheck:

  • Stroop je graag je mouwen op?
  • Sta je graag met de poten in de klei?
  • Ben je leergierig en daadkrachtig?
  • Kan je zelfstandig en projectmatig werken?
  • Wil je carrière maken in de milieu?

 

Dan heb jij het in je om jouw carrière te starten als “held in het veld”!

Vacature: Milieukundig veldwerker