Enginear is specialist in het brede vakgebied van de gebouwde omgeving. Binnen dit vakgebied ondersteunen en adviseren wij jou als student. Wij zijn er voor je op het moment dat je begint met studeren tot en met het moment dat je echt gaat starten op de arbeidsmarkt. Naast dat je bij ons terecht kan voor advies over de arbeidsmarkt, CV & LinkedIn. Kunnen we samen kijken wat er nou echt bij je past en kun je bij ons terecht voor een inhoudelijke bijbaan om extra werkervaring op te doen. Wij geloven namelijk dat de start van je loopbaan al begint tijdens je studie.

 

Ook na je afstuderen kun je gebruik maken van onze diensten. Wij vinden het belangrijk dat keuzes bewust worden gemaakt. Daarom kun je gratis en vrijblijvend langskomen voor een carrière adviesgesprek. Tijdens dit gesprek kijken wij samen naar de start van jouw loopbaan. Wij helpen je graag bij het vinden van je eerste baan en hebben een netwerk met meer dan 1500 bedrijven waar jij gebruik van mag maken.

Vacature: Werkstudent

Inhoud workshop: LinkedIn

Online wordt steeds belangrijker op het gebied van netwerken en het vinden van een baan. Maar waarom is LinkedIn tijdens je studie al belangrijk en wat kun je er eigenlijk mee?

Kom woensdag 16 maart om 16.30 – 17.15 uur naar de workshop van Enginear!

Meld je hieronder aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.