Ken je Eelerwoude al? Wij zijn adviseurs voor de natuurinclusieve leefomgeving. We werken veel in het landelijk gebied en gebruiken de kennis die we hieruit opdoen bij plannen voor het stedelijk gebied. Daar vinden we ruimte voor natuurinclusiviteit. Dat is onze uitdaging.

 

We adviseren en werken klimaatbewust. Met onze plannen leveren we een positieve bijdrage aan de energietransitie en verhogen we de biodiversiteit. Zo dragen we bij aan een gezonde leefomgeving. Soms zetten we grote stappen, soms kleine. Eén ding is zeker: ons werk heeft een positief effect op mens en natuur, dat maakt ons enthousiast!

Eelerwoude geeft je de kans uit te blinken en je grenzen te verleggen. Bij ons krijg je de ruimte en de vrijheid om stappen te zetten op weg naar 100% natuurinclusief. Iets wat Eelerwoude en generaties overstijgt.​​​​​​​ Spreekt dit je aan? Laten we dan eens in gesprek gaan. Via https://werkenbijeelerwoude.nl/vacatures/stage-of-afstuderen/ zie je onze vacatures en de mogelijkheden om bij ons stage te lopen.

Ex Van Hall-studenten aan het woord:

Niek (24 jr): “Eelerwoude loop echt voorop in zaken als soortmanagementplannen. Je krijgt al snel het vertrouwen om zelfstandig projecten te draaien.”

Laura (26 jr): “Ik voel me thuis in het jonge team en ik leer ontzettend veel van mijn geduldige leermeester.”

Ramon (26 jr): “Ik krijg veel vrijheid en groeiruimte en ik werk op plekken in de natuur waar veel mensen jaloers op zijn.”

Vacature: Adviseur Natuur- en Cultuurtechniek