Econsultancy is een onafhankelijk ingenieursbureau. In opdracht van overheden, het bedrijfsleven en particulieren voeren wij projecten uit op het gebied van bodem, water, infra, archeologie, ecologie, geluid en lucht. Wij ondersteunen bij het oplossen van milieuvraagstukken vanuit onze vestigingen in Swalmen, Boxmeer, Doetinchem, Rotterdam en Zwolle.

Bij ons krijg je de kans om het mee te maken. Letterlijk. Onze mensen zijn het kloppend hart van ons bedrijf. Stuk voor stuk avonturiers binnen hun vakgebied. Met beide benen op de grond staan ze in de modder, het water of het bos. Op een industrieterrein, in een bouwput of op kantoor.

Bij ons voelen mensen zich thuis. Ongeacht waar je vandaan komt, wie je bent of welk opleidingsniveau je hebt. Diversiteit in onze organisatie maakt het verschil. Dat weten we. Juist door verschillend te zijn, halen we het beste in elkaar naar boven. Kleine regionale sterke kantoren die op zichzelf een bedrijfsvoering hebben. Je werkt bij ons in kleinere teams waar je meer verantwoordelijkheid hebt en samenwerkt met en collega’s die je goed kent.  We bieden dan ook een prettige informele werkomgeving waarin iedereen de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen.

Wij geven vorm aan de toekomst van een mooier Nederland. Daarmee dragen we bij aan een duurzaam en verantwoord gebruik van onze mooie leefomgeving. En jij kunt hierin een belangrijke rol spelen! Zie voor meer informatie onze website: www.econsultancy.nl.

Inhoud workshop: Econsultancy zoekt avonturiers; help jij ons met het oplossen van milieuvraagstukken?

Namens Econsultancy nemen Marloes (projectleider water), Gerrit (projectleider ecologie) en Boudewijn (projectleider ruimtelijke ontwikkelingen) je mee in de wereld van het oplossen van milieuvraagstukken.

Meld je hieronder aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.