Over DUVEKOT

DUVEKOT is een adviesbureau waarin verschillende vakdisciplines samenkomen. Binnen de landelijke opgave van de energietransitie houden wij ons onder andere bezig met rentmeesterij, ecologie, omgevingsmanagement en cultuurtechniek. Deze werkzaamheden voeren wij uit voor partijen zoals netbeheerders, waterschappen, gemeenten en provincies.

Wij dragen met onze kennis en kunde bij aan de energietransitie en biodiversiteit in Nederland en zijn daarin de stem van zowel onze opdrachtgevers, de rechthebbenden én de omgeving. We zoeken daarom altijd naar oplossingen die voor alle partijen aanvaardbaar zijn en proberen daarin ieders belang te behartigen en mee te denken.

Duvekot is een organisatie met veel (jong) talent. Aan ambitie geen gebrek! We werken hard en hebben passie voor hetgeen dat we doen. Wij zijn van mening dat wanneer we onze medewerkers de vrijheid geven om zelfstandig te werken – ook als starter – zij zelf de verantwoordelijkheid voelen om het beste uit zichzelf te halen. Een vooruitstrevend adviesbureau, waarin persoonlijke aandacht, humor en eigen verantwoordelijkheid de boventoon voeren. Eenieder kan zich bij ons ontwikkelen tot de beste adviseur die ze kunnen zijn!

Inhoud workshop: ‘’De energietransitie; impact op het Nederlandse landschap’’

Ga aan de slag met een leuke casus en leer meer over de dagelijkse praktijk van jouw vakgebied! Zowel rentmeesterij, ecologie, landschapsontwerp, omgevingsmanagement én cultuurtechniek komen aan bod.

Meld je hieronder aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.