Wij zijn Dolmans Landscaping Group

Hi Green Genius!

Klaar voor een groene toekomst? Bij Dolmans Landscaping Group zijn we gedreven om samen elke dag beter te worden voor de wereld om ons heen. Zo bouwen we elke dag met onze 1000 medewerkers aan een natuurinclusieve maatschappij. We verbinden vakmanschap en lokaal ondernemerschap met al het goede van vernieuwing en het mooie van historie. Daarbij stimuleren we prettige, duurzame en ecologische oplossingen om de buitenruimte en het leefklimaat voor mens en natuur te verbeteren.

Groen zorgt voor verbinding. Wij weten hoe je de aantrekkingskracht vergroot en zorgt voor de juiste sfeer. Juist deze factoren maakt het werken in het groen voor ons ook zo speciaal. We zijn actief in ontwerp, advies, aanleg en beheer voor de diverse buitenruimtes, van laag tot hoog. Daarnaast kun je bij ons terecht voor boomverzorging en civieltechnische projecten. Dit maakt ons dé full-service partner met aandacht voor groen én elkaar, maar bovenal al ruim 60 jaar een (h)echt familiebedrijf. Benieuwd naar ons verhaal? Check de website: www.dolmanslandscaping.com

Vacature: Green Geniuses

Inhoud workshop: Samen bouwen aan een groene toekomst!

Groen is HOT! Dat weten we allemaal. Maar hoe hot is werken in het groen eigenlijk? Met ons Great Place to Work traject werken wij iedere dag aan onze eigen unieke bedrijfscultuur, waarin verbinding, groei, passie en plezier centraal staan. Benieuwd hoe wij dit aanpakken?

Meld je hieronder aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.