WIJ ZORGEN VOOR EEN BETERE LEEFOMGEVING

DAGnl is een multidisciplinair ingenieursbureau. Ons werkveld, dat is de openbare ruimte. Wij geven advies, maken ontwerpen, doen onderzoek en houden toezicht. Bij ons vind je maar liefst dertien expertises onder één dak. Werk je met ons samen, dan ervaar je korte lijnen en een pragmatische instelling. We doen wat we zeggen en pakken door. Tegelijkertijd hebben we oog voor de toekomst en dragen we graag bij aan een prettige leefomgeving. Zo hebben we een CO2-prestatieladder om onze uitstoot inzichtelijk te maken.

 

DE KRACHT VAN DAGNL

DAGnl is ontstaan uit de samenwerking tussen verschillende adviesbureaus, allemaal met hun eigen expertise en identiteit. Wij hebben onze krachten gebundeld om zo voor jou een allround partner zijn. En een integrale service te bieden. Welke expertise je ook voor je werkzaamheden in de openbare ruimte zoekt, DAGnl staat voor je klaar. In alle facetten van het proces kan DAGnl je de zorg uit handen nemen: van het eerste idee tot de laatste controle. Zo zorgen wij voor een betere leefomgeving, dag in dag uit!

 

ONZE VISIE

De wereld om ons heen verandert continu. Dat betekent dat projecten die nu ontwikkeld worden toekomstbestendig moeten zijn. Samen met onze opdrachtgevers kunnen wij een bijdrage leveren aan de toekomst. Wij zetten de specialistische kennis die we in huis hebben in, om vorm te geven aan een schone en veilige leefomgeving. Die verantwoordelijkheid nemen we dan ook graag. Op deze manier bedenken we innovatieve oplossingen om onze leefomgeving op een duurzame manier in te richten. Dat maakt ons uniek.

 

ONZE MISSIE

Wij geloven in de kracht van verbinding. We leggen graag een verbinding met de mensen om ons heen, met de maatschappij waarin we leven en met onze toekomst. Door ons te verbinden bereiken we niet alleen betere resultaten. Zo maken we ons werk ook nóg aantrekkelijker. Daarom werken wij met de volgende kernwaarden: mensen eerst, integriteit, samenwerking, duurzaamheid.

 

PETER BAALHUIS VERTELT JE HIER OVER ZIJN STAGE BIJ DAGNL.

BEKIJK OOK EENS ONZE VACATURE.

Vacature: Junior Werkvoorbereider

Inhoud workshop: WIJ ALS DAGNL (DE ADVIESGROEP NEDERLAND) ZIJN ZOEKENDE NAAR STAGIAIRES VOOR MEERDERE EXPERTISES (CIVIELE TECHNIEK/ MILIEU) VOOR MEERDERE LOCATIES IN NEDERLAND!

Zoek jij een (binnen/buiten)-stageplek als stagiair civiele techniek en/of milieu, en wil jij meelopen met 12 verschillende expertises zoals duurzaamheid, energietransitie, ecologie, niet gesprongen explosieven, archeologie, landmeten, etc.? Dan bieden wij als DAGnl jou deze unieke stageplek(ken) aan voor onze locatie Huissen, Olst, Almelo of één van onze andere vestigingen. Wij zijn een middelgroot advies- en ingenieursbureau, verdeeld over 7 vestigingen met 12 expertises, die dagelijks met +100 medewerkers bezig zijn met het verbeteren van onze leefomgeving. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Meld je snel aan voor onze workshop!

Meld je hieronder aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.