Cyber Adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau voor beleid, beheer en organisatie van de openbare buitenruimte. Al meer dan dertig jaar werken we voor verschillende organisaties.

Adviseurs voor buitenruimte en organisatie
Ons team bestaat uit professionals met veel praktijkervaring in verschillende disciplines. We zijn snel en effectief inzetbaar. We gebruiken praktische tools en innovatieve instrumenten in ons werk. De combinatie van specifieke deskundigheid en ruime ervaring maakt Cyber Adviseurs tot de ideale partner. We nodigen u uit om de samenwerking aan te gaan.

‘Cyber levert kristalhelder advies over alle facetten van de openbare ruimte.’

Inmiddels bedienen we ongeveer 25% van de gemeenten in Nederland. Daarnaast zijn we actief voor gemeentelijke bedrijven (afval en buitenruimte), werkvoorzieningsschappen, recreatie- en waterschappen, woningcorporaties en commerciële uitvoeringsorganisaties (aannemers).

Cyber Adviseurs kent drie belangrijke drijfveren:

  • Het creëren van een prettige, functionerende en inspirerende openbare ruimte, waar u en wij gelukkig van worden.
  • Het ontwikkelen van resultaatgerichte organisaties, waar het prettig werken is en waar ook aandacht is voor mensen die een extra steuntje in de rug nodig hebben.
  • Het realiseren van buitenruimtes en organisaties waar publieke middelen goed worden besteed.

“De diversiteit en flexibiliteit in projecten, in combinatie met een enthousiast team maakt Cyber uniek”,  geeft Maurice aan die ruim 7 jaar bij Cyber werkt.

Vacature: Adviseur Bedrijfsvoering Fysieke Leefomgeving