Copijn is een unieke organisatie met verschillende bedrijven onder één dak. Onze landschapsarchitecten richten zich op de herontwikkeling van groen erfgoed en de vitale stedelijke groene leefomgeving. Onze boomspecialisten hebben als grondlegger van het vak veel kennis en ervaring op het gebied van grotere en complexere boomverplantingen, groeiplaatsinrichtingen en snoei. Met de aanleg en beheer van innovatieve daktuinen en groene gevelwanden creëren wij levende gebouwen en behoren wij tot de voorlopers in onze branche. Deze combinatie maakt ons uniek en zorgt voor toegevoegde waarde: wij weten esthetiek en haalbaarheid uitstekend te combineren.

 

 

Impact

Voor het voortbestaan van deze aarde is groen een onmisbaar element. Klimatologische veranderingen en verstedelijking vragen om nieuwe groene toepassingen en duurzame omgang met historisch groen. Door vitale groene leefomgevingen te creëren willen wij een positieve impact maken op de aarde. We willen plekken van verwondering ontwerpen, realiseren en in stand houden die de wereld niet alleen mooier maken maar ook goed zijn voor het ecosysteem.

 

Kennis

Binnen Copijn werken stuk voor stuk mensen met enorm veel kennis van en liefde voor het vak. Dagelijks passen we die kennis toe op allerlei mooie projecten. Met onze kennis zorgen we ervoor dat we impact kunnen maken.

 

Samen

We werken niet alleen binnen Copijn heel veel samen, maar we geloven ook in de kracht van samenwerking met co-makers en opdrachtgevers. Door als partners op te trekken in projecten halen we het beste in elkaar naar boven en krijgen we veel meer voor elkaar.

 

Een inspirerende werkplek

Sinds kort zijn we gevestigd in een nieuw kantoor in Utrecht. En niet zomaar een kantoor, maar een duurzaam en inspirerend pand waar allerlei materialen een slim tweede leven hebben gekregen. Zo loop je naar boven over een trap die gemaakt is van de dakspanten van ons oude kantoor. Je werkt aan een bureau dat gemaakt is van het plafond van een trein. En even overleggen met een collega doe je op een schommel die gemaakt is van de instaptredes van een trein.

Behalve dat het van binnen een inspirerende werkplek is met volop groen, wordt op dit moment ook hard gewerkt aan de aanleg van het buitenterrein. Natuurlijk ontworpen door onze eigen landschapsontwerpers! Bekijk ook de vlog die zij hierover opnamen.

 

Meer weten?

Neem eens kijkje op onze website. Daar vind je nog veel meer informatie over ons en over de gave projecten die wij doen. Op dit moment zijn we ook op zoek naar een stagiair.
Interesse? Lees meer op: https://www.vva-aristaeus.nl/stageplek-landschapsontwerper-of-technisch-ontwerper/