Centre of Expertise Water Technology (CEW)

Het CEW bedenkt, onderzoekt en test innovatieve oplossingen voor de toenemende mondiale problematiek rondom klimaat, milieu, water en voedsel, in opdracht van bedrijven en overheden.

Dit doet het CEW samen met meer dan 200 studenten per jaar, die nieuwe inzichten en frisse ideeën inbrengen, aangevuld met de kennis en ervaring van CEW-onderzoekers, docenten en lectoren. Door zo praktijkgericht onderzoek te doen, versnelt het CEW innovatie en leidt het tegelijkertijd toekomstige medewerkers op voor de watertechnologiesector.

Wij hebben doorlopend stage- en afstudeerplekken voor mbo-, hbo- en wo-studenten van diverse opleidingen. Dus wil jij jouw steentje bijdragen aan een duurzamere, circulaire wereld en spreekt werken aan echte opdrachten in een internationale omgeving jou aan? Bezoek ons dan tijdens de Online Carrièredagen van Van Hall Larenstein of kijk op www.cew.nl.

Inhoud workshop: Aan de slag met watertechnologie bij CEW

Met een kleurrijk experiment, waaraan jijzelf thuis kunt meedoen, laten we zien hoe belangrijk én leuk watertechnologie is en wat jij ermee kunt.

Meld je hieronder aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.