BWZ Ingenieurs is een dynamisch middelgroot bureau voor ingenieurs- en adviesdiensten. Onze uitvalsbasis is de monumentale kantoorboerderij Rustenburg in Everdingen aan de Lekdijk tegenover de uiterwaarde van de Lek.

Wij zijn een organisatie die bestaat uit 25 collega’s. Specialistisch adviseurs, ontwerpers en projectleiders werken gemotiveerd en enthousiast samen als één team. Wij zetten ons flexibel in binnen de werkvelden gebiedsinrichting (met nadruk op natuur), water en veiligheid en infrastructuur. Stagiaires draaien volwaardig mee en worden van A tot Z betrokken bij de werkzaamheden en processen. Vanuit BWZ Ingenieurs leveren wij gevarieerde producten, zoals: landschapsontwerpen en gebiedsanalyses, bestekken, ramingen, hydrologische- en geotechnische analyses en AutoCAD/Civil3D-ontwerpen.

Als projectorganisatie begeleiden wij alle fases binnen projecten: van initiatief tot en met oplevering, zowel in opdracht van overheden als voor marktpartijen. Dit maakt het werk erg afwisselend en uitdagend.

Tijdens onze workshop neemt een medewerker van BWZ Ingenieurs je mee in zijn persoonlijke ervaring van stagiair tot werknemer. Een afwisseling van projecten, ontwerpen en sfeerimpressies komt aan bod. Ook is er ruimte voor vragen en ‘ontmoeting’.

Wij kijken er naar uit kennis met je te maken en zien je graag tijdens de online carrièredag!

 

Hartelijke groet, BWZ Ingenieurs!

Inhoud workshop: BWZ Ingenieurs – Werken aan een nog mooier Nederland

Met een kantoorboerderij als uitvalsbasis werkt een enthousiast team aan de ruimtelijke inrichting van Nederland. Maak door middel van een persoonlijke ervaring kennis met BWZ Ingenieurs!

Meld je hieronder aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.