Vandaag werken aan de toekomstbestendige leefomgeving van morgen. Dat is het verhaal en de doelstelling van BOOT. Dit doen we onder andere op het gebied van Bodem (milieukunde), Stedelijk water en Klimaatadaptatie.

 

Verbonden in vakgroepen

Ons hele team bestaat uit 140 ingenieurs, adviseurs en ondersteuners. Stuk voor stuk authentieke professionals. We geven elkaar veel vrijheid, scherpen elkaars ideeën en werken samen om onze opdrachtgevers de ondersteuning te bieden die nodig is. Bij BOOT is een fijne werksfeer erg belangrijk. Binnen ons bedrijf zijn de lijnen kort, is gelijkwaardigheid belangrijk, doen we wat we zeggen en houden we van een goede dosis humor.  Sfeer laat zich natuurlijk moeilijk omschrijven, maar we nodigen je graag uit om het zelf te ervaren!

 

Werken aan projecten met impact

Binnen onze dienstverlening is geen project hetzelfde. Een mooi voorbeeld van één van onze projecten is Amerongen Regenwaterproof. Hier werkten we intensief samen om wateroverlast in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen. Lees er meer over op onze site.

 

Ook kansen voor jou!

Meerdere oud-studenten vonden, soms via stage, hun plek bij BOOT. Ook nu staan we open voor bevlogen studenten. Daarnaast hebben we diverse vacatures. Kijk op www.werkenbijboot.nl voor meer informatie of neem contact op met Cobi Sloof (P&O) via 06 – 303 433 88.

Vacature: Milieukundige Adviseur Team Bodem