Wij zijn Wyzer: hét project- en adviesbureau voor de (lokale) overheid. Vanuit verantwoord marktleiderschap staan wij al ruim 30 jaar voor een sterke publieke dienstverlening die goed is voor iedereen. Voor mensen, organisaties en de samenleving als geheel. Elke dag werken wij met mensen, projecten en kennis aan publieke vraagstukken van vandaag én morgen. Dat doen we binnen de domeinen Sociaal, Ruimte, Zorg en Jeugd, en Bedrijfsvoering. Wyzer: toekomstmakers voor Nederland.

 

Vakinhoudelijke traineeships voor jong talent

Ben jij een jong talent en sta jij klaar om het werken bij de (lokale) overheid te ontdekken? Dan ben je bij Wyzer aan het juiste adres! Met onze vakinhoudelijke traineeships leiden wij je in no-time op tot de professional met de juiste kennis én vaardigheden. Er zijn onder andere traineeships op het gebied van Ruimtelijke Ordening, Vergunningverlening, Finance, Communicatie en Advies. Ook beschikken we over een eigen academie, online leerplatform en organiseren we maandelijkse kennissessies, zodat jouw ontwikkeling nooit stilstaat.

Meer weten over Wyzer en onze traineeships? Ga dan naar wyzer.nl

Inhoud workshop: LinkedIn en sollicitatietraining

Een training waarmee je zorgt dat jouw LinkedIn profiel opvalt bij bedrijven en tips & tricks voor tijdens het sollicitatiegesprek. Leer op te vallen op de arbeidsmarkt of voor stages!

Meld je hieronder aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.