Onafhankelijk, deskundig en ervaren: dat zijn we bij Anacon-Infra. Met jarenlange ervaring op het gebied van infrastructurele projecten, begeleiden wij projecten van initiatie- tot nazorgfase. We betrekken de klant altijd nauw bij onze plannen voor de projectaanpak, en we nemen veel uit handen. Ben je op zoek naar een projectbureau voor integraal deskundig advies? Bij Anacon-Infra ben je aan het goede adres.

Wij weten als geen ander dat een herinrichting van een centrum of de opknapbeurt van een woonwijk, ingewikkeld kan zijn. Daar komt onze expertise om de hoek kijken! Of het nu gaat om aanleg, reconstructie en herinrichting of revitalisering van projectgebieden. We hanteren een proactieve werkwijze en steken onze handen graag uit de mouwen. Met ons hele team zijn we dagelijks bezig met ontwikkelingen op het gebied van infrastructurele projecten, en doordat we alle specialisten in huis hebben, zijn we goed op elkaar ingespeeld en zijn de lijnen kort.

Kwaliteit staat voorop. Daarom beginnen we altijd met het doorgronden van de vraag en vertalen we complexe materie, zodat de vraag en het doel voor elke partij duidelijk zijn. Geen nonsens, gewoon helder en inzichtelijk! Onze ontwerpen zijn afgestemd op meer dan alleen het vraagstuk, we kijken verder. Daarbij stellen we ons de vraag: Wat is realistisch, en passend bij de bewoners en de omgeving? Alleen op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat elke partij tevreden is met het eindresultaat. Onze plannen zijn toekomstbestendig, duurzaam en realistisch: dit is onze passie, en daar streven we keer op keer naar.

Vacature: Werkvoorbereider