Leerkracht, vakkennis en professionele ontwikkeling

Hoe zorg je ervoor dat je al je kennis, talenten en potentieel benut? Bij Aeres Hogeschool Wageningen richt je je op het vergroten van de leerkracht van mensen en organisaties.
We staan middenin het werkveld en leiden docenten, educatieve professionals, innovators van leren en kennismanagers op voor beroepsonderwijs, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Wij bieden bachelors in deeltijd en voltijd (incl. verkorte trajecten), Associate degrees en een master.

 

Bachelors en verkorte trajecten
De bacheloropleidingen leiden je op tot docent in het beroepsonderwijs of kennismanager in het bedrijfsleven. Bacheloropleidingen hebben een studieduur van vier jaar. Wil je een bachelor in deeltijd volgen, dan is relevante werkervaring vaak een eis voor toelating.
Heb je al een groene hbo- of wo-opleiding afgerond? Dan heb je al voldoende groene vakkennis in huis en kun je deelnemen aan een verkort traject om je tweedegraads bevoegdheid te halen. Deelname aan een zij-instroom traject behoord ook tot de mogelijkheden.

 

Associate degrees
Onze Associate degree-opleidingen leiden je op tot praktijkopleider in het beroepsonderwijs of bedrijfsleven, of als professional in het bloemenvak en duren twee jaar. Er zijn ook mogelijkheden een Associate degree in deeltijd te volgen.

 

Master
De Master Leren en Innoveren bij Aeres Hogeschool Wageningen duurt twee jaar in deeltijd. Wil je de master in deeltijd volgen, dan is relevante werkervaring noodzakelijk.

 

Nieuwsgierig geworden en bekijken wat jouw mogelijkheden zijn? Bezoek dan onze open dag op 19 maart aanstaande!

Graag tot dan!

Aeres Hogeschool Wageningen

Inhoud workshop: Heb jij de ‘Skills voor de klas’?

Tijdens deze (inter)actieve workshop denk je na over goed docentschap en ontdek je of jij over de juiste vaardigheden beschikt om een goede docent te worden.

Meld je hieronder aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.