Ingenieursbureau van topklasse

Witteveen+Bos levert met ruim 1.400 medewerkers adviezen en ontwerpen op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Daarmee behoren we tot de top 10 van de Nederlandse ingenieursbureaus.

We zetten onze topexpertise in om complexe vraagstukken op te lossen en zijn een betrokken partner voor onze opdrachtgevers. Onze visie daarbij is dat we een advies- en ingenieursbureau van topklasse willen zijn.

Topklasse betekent voor ons: zelf heel goed zijn in je vak, samenwerken met andere toppers en werken in een cultuur van ondernemerschap en vertrouwen.

 

Multidisciplinaire en grensverleggende projecten

Typerend voor onze werkwijze is de multidisciplinaire projectaanpak. We hebben zeven vestigingen in Nederland en zijn in totaal in elf landen actief.

Onze advieswerkzaamheden omvatten het gehele traject van planstudie, ontwerp en engineering, besteksvoorbereiding tot en met de uitvoeringsbegeleiding en projectmanagement.

Zo leveren wij bijvoorbeeld een bijdrage aan de Oosterweelverbinding in Antwerpen, Ring Utrecht en Ruimte voor de Rivier-projecten. Ook zijn we actief in het buitenland met projecten als Masterplan Jakarta en drinkwaterprojecten in Afrika.

 

Ruimte voor talent en ambitie

Wij hechten sterk aan onze bedrijfscultuur, waarin elke medewerker het beste uit zichzelf haalt, de talenten ten volle benut en maximale klantwaarde biedt. We bieden je een podium waarop je je kunt ontwikkelen en je ambities waar kunt maken.

Kies je voor een rol bij Witteveen+Bos, dan kies je voor afwisseling en uitdaging in projecten die uitdagend en grensverleggend zijn.

 

Nieuwsgierig geworden?

Bezoek dan onze website www.witteveenbos.com, en ontdek wat binnen Witteveen+Bos de mogelijkheden zijn op het gebied van stagelopen, afstuderen of werken. Ieder jaar organiseren we ook diverse business courses.

Vacature Integraal Ontwerper