Elke Druppel Duurzaam

Drinkwater. Het lijkt zo gewoon en vanzelfsprekend, maar dat is het niet.

Drinkwater staat steeds meer onder druk door allerlei factoren. Zoals de groei van de bevolking, weersextremen als gevolg van klimaatverandering, maar ook de steeds verdergaande vervuiling die de kwaliteit van bronnen aantast.

Betrouwbaar drinkwater is een voorwaarde voor onze gezondheid en ons welzijn. Willen we drinkwater voor de toekomst veiligstellen, dan moet het roer om. Onze ambitie is dan ook zo helder als het product dat we leveren: in 2030 willen we dat elke druppel duurzaam is.

 

Positieve impact op mens en natuur

Elke druppel duurzaam. Dat betekent een enorme omwenteling in ons denken over hoe we water vasthouden, hoe we omgaan met bronnen, hoe we water winnen en zuiveren, maar ook in de manier waarop we met z’n allen drinkwater gebruiken. En hoe we dit alles met elkaar doen, zodat er binnen 10 jaar een 100% duurzaam drinkwatersysteem staat, met een positieve impact op mens en natuur.

 

Wij geloven dat het kan

Elke druppel duurzaam is een grote opgave. We doen het dan ook niet alleen. Met z’n allen zijn we tot grootse dingen in staat. We laten alle kennis, kunde, vakmanschap en energie stromen om deze uitdaging aan te gaan.

Inhoud workshop: Wil jij een rol spelen in het 24/7 leveren van betrouwbaar en lekker drinkwater? Pak je kans! En als je aan de slag gaat, dan staat jouw ontwikkeling voorop!

Meld je hieronder aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.