Elke dag vertrouwen duizenden melkveehouders op hun UNIFORM software voor de dagelijkse vee-administratie en om de resultaten van hun veestapel overzichtelijk te analyseren. Continue ontwikkeling van de software zorgt ervoor dat het UNIFORM managementpakket altijd up to date is en aansluit bij de laatste veranderingen in hardware en software, overheidsreguleringen en eisen uit de sector.

 

De software wordt ontwikkeld en ondersteund met een team van ruim 80 mensen, vanuit ons hoofdkantoor in Assen en vanuit verschillende andere landen in Europa, Zuid-Amerika en Noord-Amerika.

 

Eén van de belangrijkste speerpunten voor het behalen van resultaten is de motivatie en betrokkenheid van onze medewerkers. We zijn een no-nonsense bedrijf waar we goed naar elkaar proberen te luisteren. Fouten maken is menselijk en sorry zeggen is geen teken van zwakte. Er is geen sterke hiërarchie en dat willen we graag zo houden. Hierdoor presteren we elke dag weer als één hecht team.

 

We zijn met regelmaat op zoek naar nieuwe potentiële collega’s met een grote affiniteit voor automatisering, veestapel-management en data. Kijk op onze website www.uniform-agri.com voor onze openstaande vacatures. Is er momenteel geen vacature maar zou je wel een goede toevoeging zijn aan ons team? Aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen met motivatie waarom jij onze nieuwe collega moet worden!

Vacature: Supportmedewerkers met verstand van koeien