Royal Eijkelkamp bestaat uit Eijkelkamp Soil & Water, Eijkelkamp SonicSampDrill, Eijkelkamp Academy, Eijkelkamp GeoPoint SoilSolutions, Eijkelkamp North America en de Eijkelkamp Foundation. Verschillende units met als bindende factor; de focus op bodem en water.

We bestaan dan al wel meer dan 100 jaar, maar we staan nog altijd met onze neus vooraan bij innovaties. Werken met een 3D metaal printer? Doen we. Kijken hoe we augmented reality kunnen toepassen bij onze sonische boormachines? Doen we.

 

InnoFields

InnoFields is het 6,5 hectare terrein van Royal Eijkelkamp voor onderzoek en testmogelijkheden op het gebied van agrifood en bodemtechnologie. Binnen InnoFields is samen met Stichting Kiemt de Innovatiehub InnoFields opgericht voor het samen met studenten (VO-MBO-HBO-WO) en bedrijven ontwikkelen van nieuwe kennis op het gebied van droogte en bodemverbetering, waardoor studenten opgeleid worden in de nieuwste ontwikkelingen en de bedrijven kunnen innoveren. Om de Innovatiehub succesvol te laten draaien, wordt een hubmanager aangesteld. De hubmanager begeleidt de studenten procesmatig, organiseert diverse bijeenkomsten en regelt de afstemming tussen de scholen en de deelnemende bedrijven.

Binnen InnoFields hebben we het Living Lab InnoDrought opgericht: een lab waarin alle partijen kunnen samenwerken aan experimenten en veldonderzoek. Onze ambitie met Living Lab InnoDrought is het promoten van water- en koolstofslimme voedselproducten die minder water nodig hebben bij hun productie, die de biodiversiteit van landschappen en bodems herstellen en die nieuwe kansen bieden voor de landbouwsector. Binnen ons Living Lab InnoDrought brengen we burgers, boeren, bedrijven, overheden, onderzoeks- en kennispartners en scholen samen die samen de verandering maken. Door consumenten te betrekken bij het stimuleren van zowel landbouwinnovatie als het benchmarken van waterbesparing, is InnoDrought een uniek platform.

 

Inhoud workshop:

Royal Eijkelkamp, Meet the difference.
De wereld van Royal Eijkelkamp en hoe jij daarin het verschil kan maken voor onze klanten?

Meld je hieronder aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.