Inhoud workshop: Werken bij het Rijksvastgoedbedrijf is letterlijk Werken voor Nederland.

Drie RVB’ers (én oud-Larensteiners) vertellen je graag meer over dit werk tijdens de presentatie op woensdag 16 maart om 17.30 uur! Meld je snel aan!

Mike Rigter is adviseur sport- en trainingsfaciliteit en zet zich in voor stoere buitensportaccommodaties van Defensie en Justitie. Touw- & hindernisbanen, klimtorens en skillsgardens. Van ontwerp en bouw tot beheer en onderhoud. Met enthousiasme en expertise levert hij een bijdrage aan de sportcampus en de beweegvriendelijk buitenruimtes van de toekomst.

Lonneke Borst is medewerker realisatie groenbeheer. Zij zit tussen de landschapsontwerper en de beheerder in. Goede relaties onderhouden en communicatie zijn van groot belang hierbij. Vanaf de eerste streep die de ontwerper zet wil zij graag betrokken worden bij het project om heel het project mee te maken en te kunnen bijsturen. Biodiversiteit en duurzaamheid spelen hierin een grote rol. En laat dat nou net zijn waar ook de passie van Lonneke ligt!

Klaas-Jan Mulder is adviseur terreinbeheer natuur. Hij zet zich in om de 25.000 hectare aan militaire oefenterreinen en schietbanen te beheren. Zo is hij de ene dag bezig om te zorgen dat de oefenwensen van defensie vervuld kunnen worden, de volgende dag is hij bezig met strandbroeders op Texel of schapenbegrazing op de Ginkelse heide. Voor elk terrein is een beheerplan noodzakelijk waar Klaas-Jan samen met zijn collega’s met veel plezier aan werkt.

Meld je hieronder aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.