Prommenz is het verfrissende advies- en ingenieursbureau in Schagen. Wij richten ons, zoals onze naam al verbergt, op de mensen áchter het ruimtelijke project. De mens als omwonende, bestuurder, belanghebbende of collega.

‌Of het nu gaat om het uitvoerbaar maken van een visie, het herstructureren van openbare ruimte of het regisseren van ruimtelijke ontwikkeling, Prommenz ontzorgt niet maximaal, maar optimaal. Onze dienstverlening binnen de vier werkvelden Ruimte & Ontwikkeling, Infra, Survey en Milieu gaat naadloos in elkaar over. Sinds dit jaar is Smit Groenadvies onderdeel van Prommenz. Met de kennis van Smit Groenadvies hebben we ook de werkvelden Ecologie en Groen binnenshuis gehaald.

Om van een weiland tot een nieuwbouwplan te komen, begint het proces lang voor de eerste paal de grond in kan. In dat proces komen ontwikkelaars, beleidsmakers, particulieren, bestuurders, politiek en techniek samen. Wij nemen graag plaats in projectteams om dit proces van begin tot eind voor u te begeleiden.

‌Prommenz zet zich in voor zowel kleine als grote opdrachtgevers en biedt begeleiding op maat voor al uw ruimtelijke plannen. Wij kunnen u totaal ontzorgen of juist ondersteunen bij één specifiek deel van het proces.

‌Ontdek onze frisse kijk op ruimte.

Vacature: Projectleider Survey

Inhoud workshop: Klimaatadaptief werken

In deze workshop krijgen jullie een casus van een woonwijk die jullie klimaatadaptief mogen inrichten. Door het tijdig en effectief aanpassen aan het actuele of verwachte klimaat kan schade door klimaatverandering beperkt worden. Komen jullie onze interessante workshop bijwonen?

Meld je hieronder aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.