Werken in de foodbranche is uitdagend en afwisselend!

Bij Précon zijn we trots op het resultaat dat we met elkaar bereiken. Onze consultants zetten zich dagelijks in om klanten te ondersteunen bij vraagstukken omtrent het realiseren van veilige en eerlijke voeding.

Onze expertisegebieden zijn kwaliteit, voedselveiligheid, etikettering en claims.

 

Het beste voor de klant

Het is ons doel klanten zo te ondersteunen dat zij kunnen excelleren. Hoe? Door samen een vraagstuk te concretiseren en op zoek te gaan naar de best passende oplossing voor de klant: goed onderbouwd advies, het uitbesteden van werk of het opleiden van personeel.

 

Vakmanschap is vanzelfsprekend

Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit zo hoog mogelijk is, krijgt de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s ruime aandacht. Niet alleen via leerzame en uitdagende opdrachten bij de klant, maar ook door onderlinge begeleiding of training werken we continu aan ons vakmanschap.

We behandelen klanten zoals we zelf behandeld willen worden; integer, eerlijk, praktisch en gericht op het behalen van resultaten die nodig zijn.

 

Duurzaam

Précon begrijpt de uitdagingen waar klanten in de levensmiddelensector voor staan, denken daarin graag met hen mee en ondersteunen hen daarbij. Nu en in de toekomst.

 

QUALITY FOR TOMORROW’S BEST

 

www.precon.group

info@precon.group

030-656 60 10

Vacature: Consultant Food Safety & Quality