Groen = Doen
Negam is onderdeel van ReintenInfra BV, een bedrijf met vijftiental dochterbedrijven actief of gelieerd aan de wegenbouw. Samen met onze zusterorganisaties realiseren wij mooie, duurzame projecten in Nederland. Onze focus? Werken in de natuur. Dat doen wij het liefst. Natuurlijk kunnen wij ook een rioleringsklus in een woonwijk aan, maar Negam is  gespecialiseerd in het maken van cultuurtechnische werken. Het renoveren van stuwen, werken aan de herstelmaatregelen volgens Natura2000 en het maken van vistrappen. Dit zijn zomaar wat projecten waar wij trots op zijn!

Werken bij Negam betekent werken in een hecht team. Een team dat elkaar beter maakt en op elkaar kan bouwen. Onze jonge professionals leren van ervaren vakmensen en viceversa. Wij werken vanuit ons iconische kantoor in Borne, gebouwd met circa 80% hergebruikt materiaal. Mooi hè! Wij bieden tal van doorgroeimogelijkheden; binnen Negam maar ook bij de zusterbedrijven binnen ReintenInfra. Als je werkt bij Negam heb je de voordelen van een groot bedrijf met de werksfeer van een klein bedrijf. Ook dat maakt Negam bijzonder!

Kom jij binnenkort een kopje koffie drinken in ons iconische kantoor in Borne? Kijk op https://www.tww.nl/vacatures/ voor openstaande vacatures, stageplekken en traineeships.

Vacature: (assistent) Werkvoorbereider / (assistent) Uitvoerder