In gesprek met een vakspecialist van Lybrae, een kennisorganisatie binnen het fysieke domein!

 

Kom je werken bij Lybrae? Dan helpen wij jou verder. We bieden traineeships voor startende professionals in de vakgebieden ruimtelijke ontwikkeling, bouw en milieu die jouw carrière een kickstart geven. Onder de vleugels van een senior collega ga jij aan de slag met uitdagende projecten en kijk je in meerdere keukens. Zo krijg jij de ruimte om te ontdekken waar jouw kracht ligt en word je specialist binnen jouw vakgebied.

 

Ook maken we graag tijd vrij voor teambuilding, zodat je samen met collega’s onder het genot van een drankje kunt bijpraten. Elkaars ontwikkeling en vakmanschap versterken; daar draait het om.

Inhoud workshop: Q&A met vakspecialist en oud-student Alireza Toosy

Alireza Toosy is een adviseur die via ons werkt voor de gemeente Nijmegen en de Provincie Gelderland. Hij is een oud-student van Van Hall Larenstein. Studenten kunnen vragen aan hem stellen en met ons in gesprek over carrièremogelijkheden. Alireza kan een goed beeld schetsen over hoe het is om via een adviesbureau voor de overheid te werken en wij kunnen studenten adviseren vanuit het oogpunt van een kennisorganisatie binnen het fysieke domein.

Meld je hieronder aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.