Groen is waardevol. Hoe meer van onze omgeving we nodig hebben voor nieuwe woonwijken, wegen en bedrijventerreinen, des te groter is onze behoefte aan groen. Groen biedt ruimte: voor prestaties en ontspanning, voor spelen en inspiratie Groen verbindt en zorgt voor leefbaarheid. Overheden, bedrijven en publieke organisaties investeren in de inrichting en vergroening van de ruimte, omdat ze daarmee iets willen bereiken: waarde toevoegen voor de gebruikers en de omgeving. Groener leven.

Vacature: junior Adviseur Beleid

Inhoud workshop: Groei mee met idverde Bomendienst!

In presentatievorm zal Rick Kappen (oud-student Van Hall Larenstein, nu trainee bij idverde Bomendienst BV) vertellen over zijn afstudeerperiode en hoe zijn aanvang bij idverde Bomendienst is verlopen. Hij zal vertellen over het Traineeship, over het onderzoek dat hij nu uitvoert en hoe hij dit ervaart.

Door middel van een digitale quiz, Kahoot, zal Rick vervolgens meer vertellen over idverde Bomendienst. Weet jij bijvoorbeeld met hoeveel collega’s ik dagelijks samenwerk en aan wat voor projecten zij werken? De student met de meeste juiste antwoorden, wint een leuke prijs!

Meld je hier aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.