Dit zijn wij: de FUMO

Onze wereld is de wereld van de natuur en het milieu: onze leefomgeving. Elke dag zetten we ons in om onze leefomgeving zo goed mogelijk te beschermen en te bewaken voor de generaties na ons. Dat doen we in opdracht van de Friese gemeenten, de provincie Fryslân en Wetterskip Fryslân. Door daar te zijn waar het gebeurt: met de voeten in de klei.

 

Erop uit

Kom je werken bij de afdeling Vergunningverlening & Specialistisch Advies? Dat betekent bijvoorbeeld, dat je naast het schrijven van een advies óók erop uit trekt om metingen te doen, milieucontroles uit te voeren of voor een adviesgesprek op locatie. Je bent letterlijk daar waar het gebeurt.

 

Als medewerker van de afdeling Toezicht en Handhaving ben je vaak van huis. Je controleert of bedrijven zich aan de wettelijke milieu- en brandveiligheidsregels houdt. Of je trekt de prachtige Friese natuur in op je elektrische mountainbike.

 

En werk je een dag op kantoor? Dan is dat zeker geen straf. Ons gebouw heeft net een complete make-over gehad. Je zit in een ruime en lichte werkomgeving met uitzicht op de Rjochte Grou waar ’s zomers de plezierboten af en aan varen.

 

Maak kennis met het FUMO-team

Wil je weten hoe het is om bij de FUMO te werken? Woensdag 17 maart om 17.30 uur vertellen bodemadviseur Bianca en toezichthouder Robert er alles over tijdens de workshop ‘Met je voeten in de modder’.

 

Wil jij met ons erop uit? Kijk dan op www.werkenbijfumo.nl.

 

Tip! In ons werk zoeken we regelmatig de samenwerking op met de collega-omgevingsdiensten in Groningen (ODG) en Drenthe (RUD Drenthe). Neem ook een kijkje bij hun workshops over drones en het thema Geluid!

Vacature: Nieuwe collega’s

Inhoud workshop: Met je voeten in de modder

De bodem is de basis van een gezonde leefomgeving. De FUMO zorgt ervoor dat die basis schoon en veilig blijft. Hoe? Dat vertellen Robert en Bianca je in deze workshop.

Meld je hieronder aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.