Na mijn studie Land- en Watermanagement en een Master Business Administration ben ik het werkveld ingegaan. Voor mij is het een bewuste keuze geweest, om na enkele jaren bij een werkgever te hebben gewerkt, voor een zelfstandig bestaan te kiezen in communicatie gecombineerd met het grafische vak.

Na mijn afstudeerstage bij Heidemij Uitvoering ben ik bij deze organisatie (het huidige Arcadis) werkzaam geweest in de verkoopondersteuning. Een aantal jaar later overgestapt naar Inspectrum (dochteronderneming van Heidemij) en hier werkzaam geweest in de verkoop en projectleiding.

Momenteel ben ik alweer ruim 25 jaar zelfstandig ondernemer en eigenaar van Graphic Services. Qua werkzaamheden ben ik o.a. bezig met het uitgeven en produceren van periodieken, boeken en brochures. Daarnaast met het organiseren van communicatieprojecten (beursdeelnamen, Carrièredagen). Daarnaast ben ik als vrijwilliger betrokken bij de organisatie van de plaatselijke Bavoloop in mijn woonplaats Rijsbergen (bij Breda).

Vanuit en samen met VVA-Aristaeus hard aan het werk om onze alumniverenging nog meer op de kaart te zetten met als doel om zoveel mogelijk studenten, leden en alumni aan ons netwerk te binden. Gelijkertijd laten we zien dat HVHL-ers op een ongelooflijk groot aantal plekken werkzaam zijn, zowel in Nederland als over de grenzen!