De Slijpkruik

De Slijpkruik B.V. is een middelgroot adviesbureau dat gespecialiseerd is in het beheer en de inrichting van de buitenruimte. Wij worden gekenmerkt door onze nuchtere Veluwse mentaliteit, praktische insteek, flexibiliteit en transparantie. Wij gaan altijd voor de hoogste kwaliteit. Onze diensten vallen binnen de volgende werkvelden;

  • Aanbesteding & contractvorming: Wij bieden ondersteuning bij aanbestedingen en stellen contractstukken zoals bestekken, inschrijvingsleidraden en nota’s van inlichtingen op.
  • Inspecties & monitoring: Onze inspecteurs zijn dagelijks op pad om te schouwen op beeldkwaliteit, Quickscans van de technische staat en inventarisaties uit te voeren.
  • Beleid & beheer: Wij ontwikkelen handvaten voor het groenbeheer en communicatie met bewoners en bestuurders. De bekendste instrumenten zijn groenvisies en beheerplannen.
  • Toezicht & directievoering: Wij bewaken als directievoerders en toezichthouders de kwaliteit van de uitvoering. Dit omvat het participeren in bouwvergaderingen tot aan het registreren van bijzonderheden in weekrapportages.
  • Planvorming: Wij denken kritisch mee met onze opdrachtgevers door te zorgen voor ontwerpen, technische tekeningen, dwarsprofielen, 3D-visualisaties en beplantingsplannen.
  • Ecologie & natuurbeheer: Van het uitvoeren van ecologische Quickscans tot aan het opstellen van beheerplannen, wij bieden op veel manieren ondersteuning om natuur en andere functies van de openbare ruimte te laten samengaan.

Wij bieden naast ons spectra aan diensten ook kansen voor jonge talenten. Zo bieden wij namelijk stageplekken en startersfuncties aan die wij laten aansluiten bij jouw specialisaties.

Vacature: Projectvoorbereider

Inhoud workshop: Van tekening naar praktijk

De workshop gaat over het proces vanaf de vraag van een opdrachtgever (ontwerpfase en voorbereidingsfase) tot en met de uitvoering (aanleg, nazorg en oplevering) van een project.

Meld je hieronder aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.