Beste deelnemer,

 

Wij zijn blij u te mogen verwelkomen tijdens de Carrièredag van Hogeschool Van Hall Larenstein, Larensteinselaan 26A, 6882 CT Velp op donderdag 17 november 2022. Graag informeren wij u over een aantal praktische zaken en het programma.

 

Aankomst en aanmelding
Wanneer u zich bij aankomst meldt bij de VVA Aristaeus-stand bij de hoofdingang van Hogeschool Van Hall Larenstein, dan ontvangt u een envelop met hierin de plattegrond incl. uw standnummer, naambadges, koffie- en lunchbonnen. Medewerkers en studenten wijzen u naar de ruimte die wij voor u gereserveerd hebben. Deze is met uw bedrijfsnaam en standnummer aangegeven.

Programma
10.00 – 10.15 uur: Opening Carrièredag door Ruth van der Beek (Directeur Onderwijs HVHL) en IJsbrand Velzeboer (voorzitter alumnivereniging VVA Aristaeus)
10.15 – 15.00 uur: Carrièremarkt
10.30 – 15.00 uur: Workshop boomverzorging/klimtechnieken op buitenterrein
11.15 – 12.00 uur: Presentatie/workshop ‘Social design in een veranderend landschap’ door oud-Larensteiner Dyon Temming (www.hetbuitenburo.nl)
13.30 – 14.15 uur: Inspiratiecollege ‘Lessen uit klimaatcampagnes: maak van een olifant een mug’ door oud-Larensteiner Richard Trenning (www.richardtrenning.nl)

Wereldproblemen als klimaatverandering kunnen een verlammend effect hebben. Te groot voor jou? Geen idee hoe je hier beweging in krijgt? Hoe maak je dat wereldprobleem zo klein dat jij de oplossing in handen hebt? Richard Trenning zet veel klimaatcampagnes op en kijkt in deze sessie kritisch terug. Wat zijn de valkuilen? Hoe voorkom je linkse truttigheid? Hoe kun je succes bijna afdwingen en het verschil maken? Een tipje van de sluier: verstand van zaken, inlevingsvermogen, straattaal, seks en dromen.

15.30 – 17.00 uur: netwerkborrel en prijsuitreiking cadeaubon

 

Opbouw van uw stand/parkeren
Het opbouwen van uw stand kan op donderdag 17 november vanaf 8.00 uur tot 9.45 uur. In uw stand is een statafel aanwezig.
Wij wijzen u erop dat u zelf, indien nodig, een verlengsnoer of haspel mee dient te nemen i.v.m. het aansluiten op een stroompunt. Mocht u gebruik willen maken van een stroompunt en dit nog niet hebben gemeld, wilt u ons dit dan alsnog laten weten?
Bij het lossen en laden van de materialen graag de hoofdingang gebruiken. Dit is direct nadat u het terrein op bent gereden aan de linkerzijde, de oprijlaan volgen.
We verzoeken u vriendelijk uw materiaal uit te laden en aansluitend de auto op de parkeerfaciliteiten van Van Hall Larenstein of Yuverta te plaatsen. Zo kunnen uw collega-standhouders eveneens deze ingang gebruiken.

 

Afbouwen van uw stand
U kunt uw stand afbouwen vanaf 15.00 uur, uitdrukkelijk verzoek hiermee niet eerder te starten! Afbouwen kan tot uiterlijk 19.00 uur.

 

Netwerkborrel
Graag nodigen wij u uit voor de afsluitende netwerkborrel welke vanaf 15.30 begint in Huize Larenstein (in het schoolgebouw). Voor u een uitstekende mogelijkheid om onder het genot van een hapje en drankje na te praten.

 

Mocht u nog vragen hebben over de Carrièredag dan kunt u terecht bij onderstaande personen van alumnivereniging VVA Aristaeus:

• Els Themmen, els@vva-aristaeus.nl, 06 3065 5851
• Arian Bossers, arian@vva-aristaeus.nl, 06 262 486 36