APH Group, opgericht in 1997, is de grootste distributeur ter wereld in machines en installaties voor de productie en verwerking van aardappelen en vollegrondsgroenten, en is uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerde partner op dit gebied. De focust ligt daarbij op het ontwikkelen van passende oplossingen door de juiste technologie te koppelen aan de lokale omstandigheden.

Vandaag de dag is APH Group actief in meer dan 50 landen wereldwijd met 200 medewerkers, verspreid over 18 locaties in 10 landen waarbij het hoofdkantoor in Heerenveen staat. Het grootste deel van de mensen is lokaal aanwezig om ter plaatse aan efficiënte oplossingen te werken. APH Group beschikt daarbij over een uitgebreid productportfolio bestaande uit gerenommeerde merken zoals onder andere Baselier, Dewulf, Miedema, Omnivent, Manter en T-L. Mede door deze vooraanstaande merken heeft APH Group een leidende positie in meerdere landen en marktsegmenten.

De afgelopen jaren is het bedrijf (omzet: 65 miljoen euro) flink gegroeid en heeft daarbij de ambitie om dit verder door te zetten richting de toekomst. Zo is er vorig jaar in 365 Capital een investeerder gevonden om deze ambities verder vorm te geven en de groeistrategie te faciliteren, waarbij onlangs de eerste stap is gezet met de overname van Agri 2.0.

APH Group is dan ook op zoek naar enthousiaste, ondernemende en internationaal georiënteerde medewerkers die graag het avontuur aangaan om bij te dragen aan de verdere groei van het bedrijf. Lees meer over het bedrijf via deze link.

Vacature Service Engineer

Inhoud workshop: Zaken doen in Rusland met APH Group

Hoe ga je te werk als een grote Russische agroholding (26.000 medewerkers, 1 miljoen hectare grond) aanklopt voor een ‘turnkey solution’? Wytse Oosterbaan, CEO van APH Group, neemt je tijdens deze workshop mee op avontuur van aanvraag tot oplevering, met daarbij de nodige ‘Russische’ uitdagingen…

Meld je hieronder aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.