Wij zijn AdVinci

Wij zijn erop gericht om jouw ambities waar te maken. Dit doen wij samen met provincies, gemeenten en omgevingsdiensten door heel Nederland. Zo kunnen wij je bijvoorbeeld helpen om je carrière richting duurzaamheid een vliegende start te geven, of kunnen we een opdracht voor je zoeken waarbij jouw kennis rondom natuurbescherming nieuw beleid kan helpen vormen. Jij vertelt wie je bent en wat je ambities zijn, wij zoeken naar de meest passende functie voor jou. Goede deal, toch?

Werken bij AdVinci betekent dat je écht impact kunt hebben op onze leefomgeving, die met de juiste input veranderd of verbeterd kan worden. Denk aan de vakgebieden ruimtelijke ontwikkeling, duurzaamheid, natuur en milieu. Word jij een echte vakspecialist, een projectleider of een manager? Door te werken binnen een overheidsorganisatie kun jij een verschil maken en Nederland nog mooier maken. Klinkt tof? Dat is het ook!

Daarnaast is AdVinci ook een supergezellig bedrijf met leuke collega’s die werkzaam zijn in verschillende vakgebieden. Van elkaar leren en elkaar inspireren vinden we belangrijk.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of stuur je cv vrijblijvend op, dan gaan wij voor jou aan de slag.

Wat wordt jouw verhaal?

Tot snel, bij AdVinci!

Vacature: Wat wordt jouw verhaal?

Inhoud workshop: AdVinci: Werk(t) voor jou!

Wat maakt werken leuk? Wat drijft jou? In deze interactieve workshop gaan we samen op zoek naar jouw ultieme uitdaging, werkomgeving en werkgever.

Meld je hieronder aan voor de workshop

Oeps! We konden je formulier niet vinden.