Aatop Milieu & Ruimte helpt jou aan een baan!

Je hebt je opleiding aan Larenstein (bijna) afgerond en bent op zoek naar een (nieuwe) baan. Maar waar te beginnen met zoeken? Je hebt je baan/studie, je privésituatie, en dan zijn er ook nog eens zó veel vacatures. Dat kan overweldigend voelen. Door ons grote netwerk van bedrijven en overheidsinstanties vinden wij voor jou de juiste baan. Zodat je met plezier de volgende stap kunt maken. 

Wij hebben namelijk een groot netwerk van interessante werkgevers. En wij kennen de juiste contactpersonen en daar kan jij gebruik van maken. Na jouw aanmelding bij Aatop Milieu & Ruimte inventariseren wij wat voor type functie jij zoekt. We bespreken jouw wensen wat je verder belangrijk vindt zoals reistijd, regio en type organisatie van jouw voorkeur.

Vervolgens gaan we contact opnemen met de contactpersonen in ons netwerk. En dat levert vaak interessante mogelijkheden op, juist omdat we uitgaan van jouw wensen en ambities. En voor jou is het ook nog kosteloos!

Wil je ook weten welke mogelijkheden we jou kunnen bieden voor een topstart van je carrière? Schrijf je dan gratis in bij Aatop Milieu & Ruimte via www.aatop-milieu-ruimte.nl, milieu@aatop.nl of neem contact op via 0318-495317.

Vacature: Junior Adviseur Bodem