Agenda

Agendaoverzicht

Hieronder vind je een overzicht van evenementen die de alumnivereniging VVA Aristaeus en Van Hall Larenstein organiseren!

  • Donderdag 15 oktober organiseert Van Hall Larenstein samen met Water Alliance het tweede WaterCampus Business Café in de reeks ‘Watertechnoloog ontmoet Voedingstechnoloog’. Onderwerp van dit café is ‘Innoveren met behoud van voedselveiligheid’. Het café is open van 13.00 uur tot 15.15 uur. Programma en aanmelding: Klik hier


  • September start VHL project: "Gezocht! Agrarische families die ondersteuning willen bij bedrijfsopvolging". Heeft u een familiebedrijf in de agrarische sector? En bent u (al) bezig met opvolging? In september start Van Hall Larenstein met een traject om agrarische families te begeleiden en te ondersteunen in dit proces. En dan vooral de ‘zachte kant’ ervan. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar! Klik hier voor meer informatie en aanmelden.


  • Diplomeringen Van Hall Larenstein. De kersverse lichting afgestudeerden van hogeschool Van Hall Larenstein ontving tijdens hun diploma-uitreiking in juli van VVA Aristaeus een goodybag met daarin een speciale afstudeergids en een drinkbeker. Ook in het najaar staan er weer diplomeringen gepland en feliciteert VVA Aristaeus de gediplomeerden.


  • Oktober: speciale editie van het VVA A magazine in een extra grote oplage voor leden, afgestudeerden, studenten en bedrijven.