Neem deel aan onze community

img-5758-1500px-usn.jpg

VVA Aristaeus: netwerk van jouw toekomst!

Welkom bij alumnivereniging VVA Aristaeus. Neem deel aan onze community! 

In Nederland bestaan maar weinig hogescholen met een eigen vereniging voor afgestudeerden en studenten. VVA Aristaeus is dé vereniging voor oud-studenten van Van Hall Larenstein. Ben je student en zit je in je 2e jaar? Dan heten wij je welkom. Ons doel is om de warme herinneringen die je tijdens je studietijd hebt beleefd of nu tijdens je studietijd ervaart te verbinden met het professionele netwerk. VVA Aristaeus is een echte netwerkorganisatie. Het is dé plek voor verbinden, ontmoeten, kennis opdoen en ervaringen delen.


Struin lekker rond op deze website en ontdek wat VVA Aristaeus voor je kan betekenen en ook wat je zelf kunt toevoegen. Op deze website krijg je een globale indruk. Wanneer je lid bent profiteer je pas echt. Je hebt dan toegang tot de community van deze website, kun je deelnemen aan activiteiten, maak je kennis met ons netwerk en ontvang je de diverse bladen en nieuwsbrieven.


200316hd047interview-alex-datema900-smal.jpg

'Je leeft niet alleen voor jezelf, je hoort ook bij te dragen aan de samenleving' - Alex Datema


Een sterk netwerk

VVA Aristaeus is er voor álle afgestudeerden (alumni) van hogeschool Van Hall Larenstein in Velp en Leeuwarden (en alle voorgangers). Afgestudeerden van Helicon MBO kunnen ook lid worden. Studenten heten we van harte welkom. Je kunt student-lid worden vanaf je tweede studiejaar. Voor studerende leden is het lidmaatschap zelfs gratis. Je doet aan alles mee maar hebt geen stemrecht. Heb je niet bij hogeschool Van Hall Larenstein of bij Helicon MBO Velp gestudeerd maar  wel een vergelijkbare achtergrond en/of interesse, dan kun je donateur worden.

  

Voordelen voor leden

Leden krijgen toegang tot de alumni community van deze website en kunnen (veelal) gratis deelnemen aan activiteiten. Wil je iemand voor de gezelligheid meenemen? Dat kan. Jouw introducé kan meedoen voor een schappelijk prijsje. Als lid ontvang je ons alumnimagazine (papier en online) en tussentijds krijg je e-nieuwsbrieven en updates van nieuws en activiteiten. Zo houd je contact met je studiegenoten en je school, en kun je je kennis verdiepen.

 

Alumni community verbindt

Onze intentie is om de alumni community op deze website te laten uitgroeien tot een waardevol netwerk voor alumni en studenten. Hier ontmoeten professionals uit de praktijk elkaar en leggen studenten contacten met het werkveld voor bijvoorbeeld onderzoek(svragen), stages, een eerste baan.

 

Doe jij ook mee? Want hier:

  • kan jouw carrière in het werkveld beginnen of een vervolgstap opleveren,
  • vind je inspiratie voor je verdere ontwikkeling als professional,
  • doe je oproepen als student of als alumnus,
  • stel je vakgenoten vragen of deel je je kennis,
  • ga je discussies aan,
  • geef je tips, stel je activiteiten voor, geef je een interessante lezing,
  • kun je reünies organiseren, een leuke excursie of rondleiding bij het bedrijf waar je voor werkt.


Sluit je aan bij onze community en bouw aan je netwerk!

We wensen je een goede tijd bij VVA Aristaeus (i.o),

Het team van VVA Aristaeus