Informatie voor afgestudeerden/studenten

Informatie voor afgestudeerden/studenten

Na je afstuderen kun je via VVA Aristaeus betrokken blijven bij je school, studiegenoten en opleiding. Je volgt ontwikkelingen op school en in het werkveld. Maar ook tijdens je opleiding kun je je als 2e-jaarsstudent al aansluiten bij het alumninetwerk. Doen!

  

Activiteitenprogramma

VVA Aristaeus werkt continu aan boeiende activiteiten voor studenten en alumni. Zo zijn er verdiepende excursies, lezingen, netwerkborrels, workshops et cetera. De activiteiten bieden volop aanknopingspunten om te netwerken en/of de contacten met oud-studiegenoten warm te houden. Veel van onze activiteiten worden georganiseerd door alumni, die het leuk vinden om hun kennis over te dragen en zich voor de vereniging in te zetten. Heb jij een mooi idee voor een excursie, lezing of wat dan ook? Laat het ons weten in de community of neem contact met ons op!

 

Voordelen voor leden

  • Activiteiten zijn voor leden meestal gratis, voor studenten vaak ook. Niet-leden mogen veelal ook deelnemen, maar betalen een bescheiden vergoeding
  • In het ledennetwerk kun je als lid op zoek naar (oud-)studiegenoten, vragen stellen, oproepen doen etc. en vindt je specifieke, waardevolle en relevante informatie en interessante thema’s en verhalen van alumni en afstudeerprojecten.
  • Zes keer per jaar verschijnt het alumni-magazine/ezine met interviews, reportages, nieuws en activiteiten
  • Je krijgt ondersteuning bij het organiseren van reünies door bijvoorbeeld oproepen in het magazine/ezine en natuurlijk in deze community (ledennetwerk met groepen)
  • 10 procent korting op cursussen van Trainingen en Cursussen van hogeschool Van Hall Larenstein


Carrièredagen Velp en Leeuwarden 

Tot de jaarlijkse hoogtepunten behoren de Carrièredagen in Leeuwarden (januari) en in Velp (oktober). Studenten en afgestudeerden oriënteren zich hier op de arbeidsmarkt; bedrijven bieden stageplaatsen, traineeships en vacatures aan en zoeken naar nieuw talent. Raak dus in gesprek met potentiële werkgevers of opdrachtgevers, bezoek een van de boeiende workshops of spreek af met oud-studiegenoten voor een kleine schoolreünie. De Carrièredag heeft veelal een aansprekend thema dat betrekking heeft op de opleidingen van hogeschool Van Hall Larenstein.

dsc-1499.jpg

Adreswijziging?

VVA Aristaeus en hogeschool Van Hall Larenstein willen graag met jou in contact blijven. Zijn je gegevens gewijzigd, geef dit dan aan ons door: administratie@vva-aristaeus.nl of neem contact met ons op.

Denk mee

Wil je meedenken over activiteiten, deelnemen aan de redactie van ons magazine of ezine of blogs schrijven voor onze community-website, meld je dan aan via redactie@vva-aristaeus.nl of bel ons 026-3695725. Ben je lid van de community, dan nodigen we je ook uit om je blog, idee of interessante nieuws met je studiegenoten en alumninetwerk te delen. Log-in. We kijken uit naar je bijdrage!


Lid worden?

Vul dan direct het aanmeldformulier in. Je plukt dan de voordelen van het lidmaatschap. Je ontvangt vervolgens van ons een activatielink om in te loggen op onze community.

Klik hier als je meer weten over het lidmaatschap en de contributie.